Biden ‘thellësisht i zhgënjyer’ me vendimin e Gjykatës së Lartë të SHBA-së për mbajtjen e armëve të zjarrit në publik

Presidenti Joe Biden tha të enjten se është “thellësisht i zhgënjyer” me një vendim të Gjykatës së Lartë që zgjeron të drejtën për të mbajtur armë zjarri në publik në të gjithë Shtetet e Bashkuara.

“Jam thellësisht i zhgënjyer nga vendimi i Gjykatës së Lartë,” tha ai në një deklaratë. “Ky vendim bie ndesh me sensin e shëndoshë dhe me kushtetutën dhe duhet të na shqetësojë thellësisht të gjithëve.”