Zjarr në Korçë, era e përhap me shpejtësi

Bëhet me dije se zjarri ka rënë në zonën e Çardhakut në bashkinë e Devollit. Era e fortë ka ndihmuar në përhapjen e flakëve që kanë rënë në afërsi të antenave. Ende nuk dihet nëse ka dëme materiale dh...
Zjarr në Korçë, era e përhap me shpejtësi
Foto: Zjarr në Korçë, era e përhap me shpejtësi

Bëhet me dije se zjarri ka rënë në zonën e Çardhakut në bashkinë e Devollit.

Era e fortë ka ndihmuar në përhapjen e flakëve që kanë rënë në afërsi të antenave.

Ende nuk dihet nëse ka dëme materiale dhe se cili ka qenë shkaku i zjarrit.

Zjarrëfikëset kanë shkuar në vendngjarje por për shkak të terrenit të vështirë malor është e pamundur ndërhyrja.