Zjarr masiv në pyllin e Lajthizës në Mirditë

Një zjarr i madh ka përfshirë ditën e sotme pyllin e fshatit të Lajthizës në Mirditë, në njesinë administrative Orosh.

Terreni i vështirë dhe erërat e forta vështirësojnë punën e zjarrfikësve.

Vatra e zjarrit vijon të jetë aktive dhe nga forcat në terren po bëhet ndërhyrja për izolimin e vatrës.