Zgjodhi Greqinë në vend të Shqipërisë, vlonjati Durmishaj “vërdalliset” por nuk po gjen ekip

Pasi iu premtua njw transferim tek skuadra e Olympiacos nëse do t’i thonte “po” kombëtares sw Greqisw, Fiorin Durmishaj e pranoi kwtw propozim duke e hedhur poshtw momentet qw kaloi tek kombwtarja kuq...
Zgjodhi Greqinë në vend të Shqipërisë, vlonjati Durmishaj “vërdalliset” por nuk po gjen ekip
Foto: Zgjodhi Greqinë në vend të Shqipërisë, vlonjati Durmishaj “vërdalliset” por nuk po gjen ekip

Pasi iu premtua njw transferim tek skuadra e Olympiacos nëse do t’i thonte “po” kombëtares sw Greqisw, Fiorin Durmishaj e pranoi kwtw propozim duke e hedhur poshtw momentet qw kaloi tek kombwtarja kuqezi dhe vendin e padiskutueshwm qw kishte nw formacionin titular tek ekipi Shpresa.

Por ajo çfarë kishte menduar vlonjati nuk u bw realitet, pasi skuadra e Olympiacos vetëm po e huazon atë dhe duket se lojtari nuk po gjen qetwsi. Ai kishte njw aventurw 6-mujore në Belgjikw dhe tani po aktivizohet nw radhwt e kuadrws sw Aris. /old.apel.media