Zbukurohet Europa/ Vezullon nga zbukurimet e pragvitit të Ri

Qytetet më të mëdha të Europës kanë nisur zbukurimet plotëngjyrëshe për festat e fundvitit. Pavarësisht dëborës, dhe ngricave krijuar nga temperaturat e ulta, sërisht ngrohtësia që të krijojnë dritat dhe zbukurimet shumëngjyrëshe, janë të parezistueshme për t’i shijuar deri vonë. Stil dhe harmoni krijojnë nëpër rrugët e acarta.

Ja sesi janë zbukuruar këtë vit, disa nga Kryeqytetet e Europës.

Amsterdam, Strasburg, Moskë, Berlin, Londër