"Wolkernite Fight Championship", ja dy kampionët shqiptarë që do të përfaqësojnë në Angli në sportin e rrezikshëm

"Wolkernite Fight Championship", ja dy kampionët shqiptarë që do të përfaqësojnë në Angli në sportin e rrezikshëm

Një tjetër eveniment i madh vjen këtë muaj në Angli me 17 Shkurt për dy "luftëtarët" shqiptarë, Ndue Lleshi përballet për titullin e peshës së bardhë dhe Kledi Disha që kërkon të zgjasë fitoret e tij brenda kafazit në promovimin e Wolkernite Fight Championship.

Dy kampionët shqiptarë nuk i kanë ndeshjet e para, pasi prej vitesh vijojnë të na përfaqësojnë me forcen e tyre, duke dalë të parët çdoherë që ndeshën.