Vrau 8-vjeçarin, digjet shtëpia e Klodian Çalamanit

Shtëpia e Klodian Çalamanit, monstrës që vrau dhe më pas groposi 8-vjeçarin në Greçalli të Fierit, është djegur.

Dhoma ku jetonte 38-vjecari është shkrumbuar bashke me orendite.

Nuk dihet motivi i rënies se flakeve dhe nese jane njoftuar zjarrfikësja dhe policia. Po ashtu nuk bëhet ende e ditur nëse zjarri ka qenë i qëllimshëm apo aksidentale.