Vijon puna në terren, asfaltohen këto 5 rrugë dhe rrugica në kryeqytet

Bashkia e Tiranës vijon asfaltimin e rrugëve, por edhe të gjitha rrugicave ku janë hasur problematika nga qytetarët.

Punonjësit e terrenit në Bashkinë e Tiranës vijojnë çdo ditë misionin për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e infrastrukturës rrugore dhe janë kujdesur për riparimin e shtresave asfaltike të dëmtuara në disa zona, si:

📍Rruga “Hiqmet Buzi”,
📍Pranë ATSH,
📍Bulevardi “Gjergj Fishta”,
📍Rruga “Hasbi Serani”,
📍Rruga e Vilave, etj.