Video-‘Pipipim, papapam’, deklarata e kryebashkiakut të Kamëz që shkriu së qeshuri sallën

Teksa bënte një pasqyrë të punës në 100 ditët e para, kryebashkiaku i Kamëz, Rakip Suli ka bërë sallën të shpërthejë në të qeshura.

Ai po fliste për gjendjen e mjeteve që ka në dispozicion Bashkia, kur ka përshkruar zhurmën që bën fadroma: “pipipim, papapam papapam”

“Gjendja e mjeteve, shumë mjete në Kamëz, arsenal. Një fardromë… Një fadromë e vitit 80, në gjendje të keqe, pipipim, papapam papapam, kemi bërë shumë kanalë, shumë punë, dhe mund të flasin njerëz me emra”,-tha Suli.

rakip suli papapam pipipim on Vidnews.