Video, gripi i derrave alarmon qytetarët, rradhë të gjata për vaksinat

Ajo çka ndodhi vitin e kaluar në Shqipëri ku disa persona humbën jetën si pasojë e gripit të derrit, ka shtuar panikun në popullsi duke bërë që të ketë dyndje në qendrat shëndetësore për t’u vaksinuar...

Ajo çka ndodhi vitin e kaluar në Shqipëri ku disa persona humbën jetën si pasojë e gripit të derrit, ka shtuar panikun në popullsi duke bërë që të ketë dyndje në qendrat shëndetësore për t’u vaksinuar nga virusi rrezikshëm.

Sipas mjekëve, personat që rrezikojnë më shumë nga ky lloj virusi janë ata që vuajnë nga sëmundjet kronike si dhe fëmijët që frekuentojnë kopshtet dhe shkollat. Kjo pasi sipas tyre tek këto kategori gripi i derrit mund të shfaqë komplikacione më të rënda se në pjesën tjetër të popullsisë./ old.apel.media