Video-Aktori i njohur amerikan “tund skenën ” me Vallen e Tropojës

E kujt nuk do t’i ziente gjaku, ndërsa dëgjon tingujt e fortë dhe elegantë që shoqërojnë Vallen e Tropojës.

Së fundmi, magjisë së elegancës dhe forcës së tingujve shqiptare nuk ka mundur t’i rezistojë, as aktori i njohur amerikan, Jamie Foox.

I ftuar në emisionin “The Late Show” të Stephen Colbert, Jamie Foox.  është futur duke kërcyer, me shami në dorë, vallen e Tropojës,  teksa ftonte në valle drejtuesin e emisionit. /apel.media