(VIDEO) 10 Milionë lekë dëme nga rrufeja/ Çifti bashkëshortëve nga Fieri, apelon për ndihmë

Nuk është hera e parë që rrufeja shkakton dëme

Moti i keq dhe rrufeja, ka shkaktuar një tragjedi për dy fermerët, burrë e grua Agimi dhe Dule Dogani.

Në fshatin Kallm i Madh, njësia Mbrostar Ura, u është shkaktuar minimalisht 10 milionë lekë dëme, ndërkohë që flakët nuk kanë përfunduar derisa gjithçka është djegur plotësisht siç duket edhe nga video.

Eshtë e paqartë nëse familjarëve u ka shpëtuar gjëja e gjallë, nëse kanë qenë për kullosje jashtë apo brenda në vendin që është djegur.

Deputeti i Fierit Petro Koçi apelon për ndihmë nga Emergjencat Civile për dëmin e madh që i është shkaktuar kësaj familje.