Vettingu në polici/ Në sitë drejtorat dhe zv.drejtorat

Shefat e Policisë dhe zv. drejtorat, në sitën e Vettingut. Vettingu do të nisë shumë shpejt edhe në polici. Pas gjyqësorit rradhën e ka edhe policia dhe jo vetëm. Është publikuar lista e dytë me emrat e drejtuesve të Policisë së Shtetit, që do t’i nënshtrohen procesit të Vettingut. Më poshtë renditen emrat e punonjësve të Policisë së Shtetit që do t’i nënshtrohen vlerësimit kalimtar dhe periodik, në shortin e dytë ./apel.media