Vetëm me të mbathura- Dalin fotot nga momenti i arrestimit të “Zogut të Tiranës”

Janë bërë publike nga një media pamjet e arrestimit të Hermes Nikaj i njohur si “Zogu i Tiranës” një ditë më parë në një hotel në autostradën “Tiranë-Durrës“.Në momentin e arrestimit, ai nuk ka qenë i vetëm në dhomë, por së bashku me një vajzë dhe një klient.

Hermesi  i ka mohuar akuzat që rëndojnë ndaj tij, duke u  shprehur se ai nuk ka lidhje fare me prostitucionin dhe se marrëdhëniet seksuale vajzat i kryenin me dëshirë. Ndër të tjera ai ka thënë se  për  marrëdhëniet seksuale  vajzat nuk nuk paguheshin me  asnjë lekë.

Nga ana tjetër, dy miket  e tij, të ftuara në një emisionin thanë se ai atë mbrëmjë ka qenë duke konsumuar kokainë, siç bënte  zakonisht me mikeshat e tij dhe jo prostitucion./ apel.media