Veshjet më të bukura të vitit 2019

Po lëmë pas një vit dhe mund të themi që në mendjen tonë na kanë mbetur disa mga veshjet e të bukura të keëtij viti.

Më poshtë do të shfaqim nje listë me 20 femrat e famshme që na kanë lënë mbresa me zgjedhjen e tyre përsa i përlet veshjes.

Këto të famshme shqiptare jo vetëm që dalluan me veshjen e tyre, por patën mjaft ndikim në publik me veshjen e përzgjedhur duke frymëzuar shumë të tjerë./apel.media