Veliaj pret basketbollistët e Tiranës: Kupa e Federatës, është vetëm e para në shumë kupa dhe shumë arritje

Tirana ishte ekipi fitues i Kupës së Federatës së Basketbollit për Meshkuj 2021. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, i cili ka pritur kampionët e turneut të basketbollit, u shpreh krenar për këtë fitore dhe u ka uruar atyre fitore edhe në ligat e tjera.

“Është kënaqësi e jashtëzakonshme sot që pres kampionët e Tiranës në basketboll. E filluam me kupën e Federatës dhe mezi pres që të jetë vetëm e para në shumë kupa dhe shumë arritje. Është jo vetëm ekipi më i mirë i Shqipërisë, por edhe ekipi me çunat më të mirë, se nuk mjafton vetëm të jesh sportist, ose artist i mirë, por duhet mbi të gjitha të jesh qytetar i mirë. Këta çuna janë fillimisht qytetarë të mirë e pastaj sjellin dhe kupat,” tha Veliaj.

https://www.facebook.com/ErionVeliaj/videos/280519414077120/?cft[0]=AZVY2UuWsomPFdSIJE_jeyQJNVl1Y9n0Jx3KIubwjO1dXh54uBzn7U9mQZ6n3U4753iU_FxxidogoIim1HOK78L9szSIFXsR3_wqW6tSuE3-x3ONcnby5QWLyr4-ud3dESBVUU_nbSZ9WvtjcbE9RlI7tVLKl96qRFAS1XdK07xuo9MNbxWQNAamzhORhgdMZ3o&tn=%2B%3FFH-R