Vdekja e çiftit në Librazhd-Del versioni tjetër: Mund të jenë helmuar nga prushi i zjarrit në dhomë

Detaje të tjera janë zbardhur në lidhje me helmimin e çiftit në Librazhd. Pas shumë haludimeve për vetëhelmim, apo për hemlime të qëllimshme nga persona të tretë, një i afërm i ciftit ka ngritur një t...

Detaje të tjera janë zbardhur në lidhje me helmimin e çiftit në Librazhd.

Pas shumë haludimeve për vetëhelmim, apo për hemlime të qëllimshme nga persona të tretë, një i afërm i ciftit ka ngritur një tjetër pistë hetimi.

Sipas tij, çifti mund të jetë helmuar nga mangalli me prush që mbante në dhomë. Kjo ndodh zakonisht kur fiket zjarri në prush. Pas fikjes së zjarrit prushi fillon dhe çlirimin e dioksidit të karbonit. Çlirimi i gazit karbonik, mund të rezultojë fatal, ashtu si ndodhi në këtë rast.

Gjithsesi kjo mbetet një pistë informale dhe pritet që policia të dalë me rezultate definitive në fund të hetimit./old.apel.media