Vatikani përgatit konferencë për jetën jashtëtokësore: Ne nuk jemi vetëm në univers

Një konferencë me një temë të jashtëzakonshme do të mbahet në Vatikan në 12 shkurt: Universi dhe Takimet e Mundshme me Qytetërime të tjera.

Informacioni i grumbulluar nga disa shekuj sugjeron që studentët e UFO-së e dinë që kjo organizatë, di më shumë sesa duhet, për të njohur takimet me qytetërime të huaja dhe ekzistencën e objekteve fluturuese të panjohura.

Nga 2 marsi  i 2020, Vatikani do të lejojë disa studiues nga vende të ndryshme të hyjnë në informacione nga fundi i pontifikatës së Papës Pius XII, domethënë nga 1958 deri në ditët e sotme.

Burime bejnë me dije se mund të ketë një hapje për zbulimin e ekzistencës së jetës jashtëtokësore në univers dhe ndoshta në botën tonë.

Më 12 shkurt, konferenca do të mbahet nën titullin: Universi dhe Takimet e mundshme me civilizime të tjera.

Vladimiro Bibolotti, përveç se gazetar ka një përvojë që e akrediton atë si specialist në ufologji dhe do të prezantoj punimin e tij, për fenomenin UFO që nga viti 1975.

Brenda klerit, ufologia e njohur, sugjeron që disa përgjigje mund të gjenden në arkivat e Vatikanit dhe lidhen me fenomenin e UFO-ve i cili konsiderohet i çuditshëm.

Ndoshta kjo hapje mund të jetë domethënëse në mënyrë që, të vërtetohet se ne nuk jemi vetëm në univers./apel.media