U largua nga Top Channel? Arbana Osmani vendos pikat mbi “i”: Do shihemi në ekran…

Megjithëse u perfol largim i saj nga Top Channel, moderatorja Arbana Osmani do jetë në ekran këtë sezon. “Dhe për ta mbyllur, për të gjithë ju që më pyesni pafund çdo ditë, natyrisht që shpejt do shih...

Megjithëse u perfol largim i saj nga Top Channel, moderatorja Arbana Osmani do jetë në ekran këtë sezon.

“Dhe për ta mbyllur, për të gjithë ju që më pyesni pafund çdo ditë, natyrisht që shpejt do shihemi edhe në ekran, për te vazhduar nje pasion që më entuziasmon njëlloj si para 25 vitesh”– shkruan Osmani.

Teksa ka ndarë lajmin me ndjekësit ajo ka shuar edhe dyshimet mbi vazhdimësinë në ekran.