Tyrbja e Abaz Aliut në lartësinë 2417 m mbi nivelin e detit, në Çukën të Tomorrit, shndërruar në pamje spektakolare

Teksa gjithe vendi është nën pushtetin e ujrave dhe dëborës, lartësitë e vendit ofrojnë pamje spektakolare. Mali i Tomorrit është njëri prej tyre. Tyrbja e Abaz Aliut në lartësinë 2417 m mbi nivelin e detit, në Çukën të Tomorrit është kthyer në atraksion turistik mbuluar nga dëbore bardhoshe. Ky vend i shenjtë në cdo vite te Vitit eshte vend pelegrinazhi./ Apel.Media