Trafiku i rënduar bllokon hyrjen e Elbasanit

Trafiku ka bllokuar hyrjen e Elbasanit në këtë mbrëmje të premteje.

Kjo nuk është hera e parë që qyteti i Elbasanit ka trafik të rënduar gjatë fundjavës si shkak i lëvizjes së qytetarëve.

Trafiku fillon në autostradë dhe vijon gjatë zonës së Bradasheshit deri në unazën e Elbasanit.