“T’qkyj si pulen”/ Ndalohet transmetimi i programit televiziv

Përkundër pritshmërive, banorët e emisionit “It’s my Home” po dëshpërojnë me sjelljet dhe shprehjet e tyre.

Gjatë ditës së sotme ka pasur një debat të fortë mes banorëve, ku ishte Ina ajo e cila shpërtheu ndaj një konkurrentes.

Krejt “e çart” Ina përdori fjalë të nivelit të ulët si: “Mshele gojën, mos ta ni zonin se t’qkyj si pulen”.
Gjithashtu edhe Anxhelo del nga kontrolli duke goditur me këpucë banoren e cila shpërtheu në lot.

Më poshtë pamje.

Pas skenave të dhunës, pamjeve shqetësuse dhe aspsak etikte në  progrmain televiziv në  Kosovë i quatjtur  “ It’s my home” është është vendosur ndërprerja e transmetimit të tij.

Ka qenë vendimi i Komisionit të Pavaruar të Mediave, ndërsa lajmi është bërë i ditur nga vetë pronari i televizionit ku transmetohej programi “First Channel”, Valon Maloku.