Toronto hynë në bllokim/ Lejohen vetëm dasmat me 10 persona

Qyteti i Torontos dhe periferia e Peel do të hyjnë në bllokim të hënën, tha Kryeministri i Ontario Doug Ford, me të gjitha tubimet e mbyllura shoqërore të ndaluara, restorantet që veprojnë ekskluzivisht për marrjen dhe shpërndarjen, dhe dyqanet me pakicë .

Mbledhjet në natyrë dhe shërbimet fetare, duke përfshirë dasmat me 10 persona janë të lejuara dhe dyqanet që konsiderohen thelbësore – përfshirë dyqanet ushqimore dhe pajisjet – janë të përjashtuara nga kërkesat, tha Ford.

Masat do të jenë në vend për të paktën 28 ​​ditë, sipas një njoftimi për shtyp nga qeveria provinciale.