Topalli: Opozita nuk mund të bëhet me modelin e ish-kryetarit

Ish-kryparlamentarja Jozefina Topalli e pyetur në lidhje me situatën në PD tha se opozita nuk mund të bëhet me modelin e ish-kryetarit.

E pyetur nëse Sali Berisha duhet të japë dorëheqjen, Topalli u shpreh se ai duhet të japë dorëheqjen në zgjedhjet parlamentare dhe jo lokale.

Jozefina Topalli: E para këto nuk ishin zgjedhje. E dyta pushteti nuk do të ndalet dhe e treta opozita nuk bëhet me modelin e ish-kryetarit.

Gazetarja: A duhet të ketë dorëheqje?

Topalli: Në zgjedhjet politike po!