Tirana Aeroport njofton 22 fluturimet e konfirmuara për datën 12.07.2020 ⠀

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e diele janë:⠀⠀

✈️Ëizz Air – Tiranë – Bruksel dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim

✈️Ëizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim

✈️Albaëings – Tiranë – Frankfurt dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Albaëings – Tiranë – Perugia dhe kthim

✈️Ëizz Air – Tiranë – Luton (Londer) dhe kthim

✈️LOT – Tiranë – Poloni – dhe kthim

✈️Air Serbia – Tiranë – Boegrad dhe kthim

✈️Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim

✈️Ëizz Air – Tiranë – Vjenë dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Romë dhe kthim

✈️Ëizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim

✈️Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim

✈️Belavia – Tiranë – Minsk dhe kthim

✈️Albaëings – Tiranë – Piza dhe kthim

✈️TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim

✈️LOT – Tiranë – Poloni dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU. ⠀⠀⠀

⠀⠀Ju faleminderit për bashkëpunimin.

⠀⠀Tirana International Airport⠀⠀