TIA: 8 fluturimet e konfirmuara për ditën e sotme

Tirana International Airport njofton 8 fluturimet e konfirmuara për ditën e enjte 21 Janar 2021:

✈️Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim
✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
✈️Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim
✈️Albawings – Tiranë – Venecia dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Piza dhe kthim
✈️Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim
✈️Air Albania – Tiranë – Verona dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhetimit, sipas vendeve pritese.
⠀⠀
Ju faleminderit për bashkëpunimin.
⠀⠀
Tirana International Airport

—————–⠀⠀

📌8 Flights confirmed on 21 January 2021⠀⠀

📌Tirana International Airport announces that the confirmed flights for Wednesday are:
✈️Pegasus – Tirana – Istanbul and return
✈️Air Serbia – Tirana – Beograd and return
✈️Lufthansa – Tirana – Frankfurt and return
✈️Air Albania – Tirana – Istanbul and return
✈️Albawings – Tirana – Venezia and return
✈️Air Albania – Tirana – Pisa and return
✈️Aegean – Tirana – Athens and return
✈️Air Albania – Tirana – Verona and return

Please contact the airlines before each travel and the respective governments for the quarantine regulations. To those who travel, respect hygiene protocols. Masks are mandatory.

Residents of the European Union, EU nationals and other citizens with specific documentation are allowed to travel

Thank you for your cooperation,

Tirana International Airport