“Ti vdes për mua! Më ke kërkuar…”/ Nuk kanë të ndalur sherret në BBV, Meritoni përplaset ashpër me Eglën: Më ke fiksim

Thumbat dhe ironitë nuk kanë të ndalur mes moderatorit Meriton Mjekiqi dhe Egla Ceno. Ditën e sotme teksa po pinin kafen e mëgjesit, konkurrenti i tha aktores se ajo e ka shumë fiksim dhe vdes për të.
“Ti vdes për mua! Më ke kërkuar…”/ Nuk kanë të ndalur sherret në BBV, Meritoni përplaset ashpër me Eglën: Më ke fiksim

Thumbat dhe ironitë nuk kanë të ndalur mes moderatorit Meriton Mjekiqi dhe Egla Ceno.

Ditën e sotme teksa po pinin kafen e mëgjesit, konkurrenti i tha aktores se ajo e ka shumë fiksim dhe vdes për të.

“Meriton je një nga njerëzit që s’kam parë ndonjëherë me sy. S’dija a egzistoje apo jo para se të hyja këtu. Kur të dal prej këtej do të jesh një nga njerëzit që s’do të egzistosh më”– iu kthye Egla.

Megjithëse Meritoni tha se Egla vdes për të, duke shtuar se ai ia ka treguar fytyrën e vërtetë aktores.

Meritoni: A do kafe o top sheqer
Egla: Nga ty nuk dua asgjë

Meritoni: Ke dashur shumë gjëra nga unë
Egla: Plotësojau të dashurve të tu ato gjërat

Meritoni: Më ke fiksim ti Egla, vdes për mua
Egla: Urdhëro! Jo me të thënë të drejtën

Meritoni: Sinqerisht më do shumë dhe dihet ajo
Egla: Meriton je një nga njerëzit që s’kam parë ndonjëherë me sy. S’dija a egzistoje apo jo para se të hyja këtu, kur të dal prej këtej do të jesh një nga njerëzit që s’do të egzistosh më

Meritoni: Vdes për mua në shpirtë. Unë ta tregova fytyrën e vërtetë ty dhe kjo ka rëndësi

Meritoni: Je lodhur o Egla se dje thoje dua të dal. Duro edhe pak zemër se jemi drejt fundit. Çdo ditë po e tregon anën tënde të errët. Je futur në një det dhe s’din not, je fundosur

Egla: Jam zhgërryer nëpër pellgjet e tua Meriton, endem nëpër pellgjet e tua