The Beatles lajmërojnë datën e publikimit të këngës së tyre të fundit

Pas ndarjes nga jeta të John Lennon, anëtarët e mbetur të The Beatles njoftuan të enjten se kanë një datë të publikimit për “Now and Then” – një këngë që një nga grupet më me ndikim të të gjitha kohër...
The Beatles lajmërojnë datën e publikimit të këngës së tyre të fundit
Foto: The Beatles lajmërojnë datën e publikimit të këngës së tyre të fundit

Pas ndarjes nga jeta të John Lennon, anëtarët e mbetur të The Beatles njoftuan të enjten se kanë një datë të publikimit për “Now and Then” – një këngë që një nga grupet më me ndikim të të gjitha kohërave thotë se do të jetë e fundit e tyre.

“Së bashku dhe të ndarë, Beatles kanë pasur gjithmonë një talent për të papriturat,” tha grupi në një njoftim për shtyp. “Dhe tani, 2023 sjell një nga publikimet më të pritura të historisë së tyre të gjatë dhe pafundësisht plot ngjarje.”

Më 2 nëntor, kënga e fundit e The Beatles do të jetë e disponueshme në mbarë botën në mënyrë dixhitale dhe si një këngë e dyfishtë A-side në vinyl 7″, vinyl 12″ dhe kasetë, e shoqëruar me këngën debutuese të grupit ikonik “Love Me Do” të lëshuar në 1962.

Kënga përmban vokal nga Lennon dhe kitarë elektrike dhe akustike të realizuar nga George Harrison, i cili regjistroi këngët e tij gjashtë vjet para se të vdiste nga kanceri i mushkërive në vitin 2001. Sir Paul McCartney regjistroi bas, kitarë dhe piano ndërsa Sir Ringo Starr hodhi një daulle të re për këngën 45-vjeçare.