Testi për lëndën me zgjedhje, dalin fotot e tezave të Biologjisë dhe Fizikës

10 minuta pas fillimit të provimit të Maturës Shtetërore në lëndët me zgjedhje, është publikuar në rrjetet sociale teza e lëndës së Biologjisë dhe Fizikës.