Tërmete të fuqishme/ Shqipëria e gjitha në rrugë

Pas 1 orë në distancë nga tëmenti më i fuqishëm që ka prekur Shqipërinë prej 6,3 balle të shkallës rihter, një tjetër tërmet ka rënë po në të njejtat kordinata komuna Ishëm, Kepi i Rodonit. Tërmeti i ...

Pas 1 orë në distancë nga tëmenti më i fuqishëm që ka prekur Shqipërinë prej 6,3 balle të shkallës rihter, një tjetër tërmet ka rënë po në të njejtat kordinata komuna Ishëm, Kepi i Rodonit.

Tërmeti i 9 , ra në magnituden 4,5 ballë, në një hark kohor prej 1 ore, dhe është ndjerë në gjithë Shqipërinë e Mesme, ku edhe ka shkaktuar dëme të shumta materiale. Deri tani nuk raportohet ende për dëme në njerez.
Ky tërmet është i dyti më i madh, në harkun kohor të 60 ditëve që shkund Shqipërinë.