Taksia fluturuese/ Jo më një ëndërr por realitet, nisin testimet në Spanjë

Do guxonit të hipnit në taksi fluturuese…- nga një qytet në tjetrin, shpejt dhe pa vonesë?

Kjo ende sot është një ëndërr, por jo dhe shumë e largët për t’u bërë realitet. Një model i ri mund të bëjë që një ditë taksitë fluturuese të pushtojnë qiellin.

Ne Spanjë ka nisur testimi saj ku edhe është ndërtuar nje kulle vrojtimi e posaçme.