Studentët mblidhen tek Korpusi Universitar. Rinisin protestat

Mëngjesin e sotëm u tha se protestat mund të rinisin sërish.

Pas bojkotimit të mësimit në Fakultetin e Histori Filologjise ka nisur reforma dhe në Fakultetin e Drejtësisë, ështe bërë thirrje që të bojkotohet mësimi dhe ashtu ka ndodhur. Një numër shumë i madh studentësh janë mbledhur pranë korpusit universitar.

Ata kërkojnë bibloteken digjitale një premtim i pambajtur bërë një vit më parë nga Edi Rama dhe një arsim cilësor.