Situata emergjente- Këto janë qendrat sociale ku mund të strehoheni

T’u qendrojme prane njerezve ne nevoje dhe atyre qe kane me shume nevoje per mbeshtetje Mësohet se në kuadër të situatës emergjente që është krijuar pas lëkundjeve të tërmetit janë hapur edhe disa qen...

T’u qendrojme prane njerezve ne nevoje dhe atyre qe kane me shume nevoje per mbeshtetje

Mësohet se në kuadër të situatës emergjente që është krijuar pas lëkundjeve të tërmetit janë hapur edhe disa qendra sociale në Tiranë për t’i ardhur në ndihmë komunitetit.

Në këto qendra qytetarëve u sigurohet strehim dhe ushqim.  Vendndodhja e tyre vijon si më poshtë: