Shtyhet për të dytin vit radhazi eventi më i madh muzikor “Grammy”

Organizatorët e çmimeve “Grammy”, të planifikuar për në fund të këtij muaji, e kanë shtyrë eventin për të dytin vit radhazi, duke përmendur situatën aktuale të Covid-19.

“Pas shqyrtimit dhe analizës së kujdesshme me zyrtarët e qytetit dhe shtetit, ekspertët e shëndetit dhe sigurisë, komunitetin e artistëve dhe partnerët tanë të shumtë, Akademia e Regjistrimit dhe CBS kanë shtyrë eventin e 64 vjetor të Çmimeve GRAMMY,” njoftuan CBS dhe Akademia e Regjistrimit në një deklaratë të përbashkët. . “Shëndeti dhe siguria e atyre në komunitetin tonë muzikor, audiencës live dhe qindra njerëzve që punojnë pa u lodhur për të prodhuar shfaqjen tonë mbetet prioriteti ynë kryesor.”

Shfaqja ishte planifikuar të zhvillohej në Crypto.com Arena në Los Angeles me “The Daily Show” Trevor Noah si pritës edhe një herë.

“Duke pasur parasysh pasigurinë rreth variantit Omicron, mbajtja e shfaqjes më 31 janar përmban shumë rreziqe. Ne mezi presim të festojmë natën më të madhe të muzikës në një datë të ardhshme, e cila do të shpallet së shpejti,” shtuan kompanitë.

Çmimet Grammy të vitit të kaluar u shtynë nga janari në mars, për shkak të pandemisë dhe rritjes së rasteve me Covid-19. Shfaqja përfundimisht u zhvillua, kryesisht jashtë, në Qendrën e Konventave të Los Angeles me një audiencë më të vogël.