Shqiptarët dorë për dore në vallen e dhimbjes- Hapen dyert e shtëpive për të pastrehët

Në momente të tilla dhimbje, është e rëndësishme që të jemi pranë njëri-tjetrit dhe të ofrojmë sa të kemi mundësi. Ky parim është shumë i vlefshëm për shqiptarët, të cilët veç zemrave kanë hapur sot e...

Në momente të tilla dhimbje, është e rëndësishme që të jemi pranë njëri-tjetrit dhe të ofrojmë sa të kemi mundësi. Ky parim është shumë i vlefshëm për shqiptarët, të cilët veç zemrave kanë hapur sot edhe shtëpitë.

Thirrje pafund janë postuar në drejtim të personave të mbetur të pastrehë të cilët mikpriteshin nga individë të ndryshëm.