Shqipëria nuk gjen qetësi, lëkundje në Durrës me magnitudë 3 ballë

Të tjera lëkundje janë ndjerë në këto momente në Shqipëri.

Këtë herë epiqendra ka qenë në Durrës. Magnituda e tërmetit është 3 ballë dhe deri tani nuk raportohen dëme.