“Shpërthen” Enca ,ja çfarë zbulon ajo

Këngëtarja Enca Haxhia nëpërmjet rrjetit social Instagram na ka treguar titullin e ri të këngës që do të publikojë së shpejti. Por, gjithashtu ajo  ka ndryshuar një pjesë të emrit, saktësisht e ka sht...

Këngëtarja Enca Haxhia nëpërmjet rrjetit social Instagram na ka treguar titullin e ri të këngës që do të publikojë së shpejti.

Por, gjithashtu ajo  ka ndryshuar një pjesë të emrit, saktësisht e ka shtuar në pjesë.

“Enca Motherfuckin’ Haxhia, “MWAH”” janë fjalët e saj lënë në foto.

Me bluzën e hapur dhe  tepër provokative siç duket Enca zbuloi titullin e këngës së re e që është “MWAH”.