Shpërthejnë mjekët gjermanë: “Të ngrihet një komision hetimor ekstra –parlamentar për COVID-19”

Media italiane lajmëron se një grup specialistësh të fushës, mjekë dhe profesorësh në Gjermani, kërkojnë te ngrihet një Komision Hetimor EkstraParlamentarë, për të hetuar veprimet dhe mosveprimet e politikës gjermane mbi maskaradën me CoronaVirus, në menyrë që të dalin përgjegjësit të cilët kanë dhëne urdhër për izolimin e populates.

Lajmin e publikoi aktivisti I shoqërisë civile Dritan Kanapari , I cili publikon një video në italisht, ku dëshmohet se  urdhërat që çuan në shkatërrimin e ekonomisë dhe dëmeve të mëdha psikologjike, për popullsinë botrore, ishin një mashtrim global i turpshëm që po zbulohet me fakte.

SHPËRTHEJNË MJEKËT GJERMANË: "TË NGRIHET NJË KOMISION HETIMOR EKSTRA-PARLAMENTAR PËR COVID-19" Nje grup speciaistësh te fushës, mjekë dhe profesorësh në Gjermani, kërkojnë te ngrihet një Komision Hetimor EkstraParlamentarë, për të hetuar veprimet & mosvepeimet e politikës gjermane mbi maskaradën me CoronaVirus, në menyre qe të dalin përgjegjësit të cilët kanë dhëne urdher për izolimin e popullatës, urdhëra që çuan në shkatërrimin e ekonomisë dhe dëmeve të mëdha psikologjike. Një mashtrim global i turpshëm që po zbulohet me fakte……

Gepostet von Dritan Kanapari am Samstag, 11. Juli 2020