Shkon për të ndihmuar banorët- Polici gjen nënën mes rrënojave

Mësohet se 1900 forca policie janë të angazhuar në terren për të ndihmuar njerëzit e prekur nga tërmeti.

Njëri prej policëve ka mbërritur në pallatin ku  jetonte nëna e tij në Thumanë.  Mësohet se vetë ai u angazhua për  të shpëtuar nënën nga rrënojat dhe banorët e tjerë.

Epiqendra e tërmetit ishte në afërsi të qytetit të Durrësit dhe 32 kilometra nga Tirana./ apel.media