Shkon në 600 numri i të plagosurve

Ministria e Shëndetësisë, ka konfirmuar se deri në këtë moment , 600 persona kanë marrë shërbim shëndëtësor, në spitalet e Tiranës, Durrësit, Lezhës, Kurbinit dhe Krujës. Sipas  informacioneve  zyrtar...

Ministria e Shëndetësisë, ka konfirmuar se deri në këtë moment , 600 persona kanë marrë shërbim shëndëtësor, në spitalet e Tiranës, Durrësit, Lezhës, Kurbinit dhe Krujës.

Sipas  informacioneve  zyrtare nga Ministria e Shëndetësisë konfirmohet se 176 persona  kanë marrë shërbim mjekësor në spitalin e Durrësit,  teksa mësohet  se gjendja e  tyre është e stabilizuar./ old.apel.media