Shkon në 9-të numri i të vdekurve-28 shpëtojnë

Sipas të dhënave paraprake, numri i viktimave të shkaktuara nga tërmeti ka shkuar në  dymbëdhjetë persona. Ndër të tjera, mësohet se në Durrës dhe në Thumanë kanë arritur të shpëtohen 28-persona.  Min...

Sipas të dhënave paraprake, numri i viktimave të shkaktuara nga tërmeti ka shkuar në  dymbëdhjetë persona.

Ndër të tjera, mësohet se në Durrës dhe në Thumanë kanë arritur të shpëtohen 28-persona.  Ministria e Mbrojtjes bën me dije se personat e shpëtuar janë dërguar drejt spitaleve./ old.apel.media