Shfaqet baneri “Kosova është Serbi”, arbitri pezullon ndeshjen Kosovë-Rumani

Është ndërprerë ndeshja mes Rumanisë dhe Kosovës.

Në minutën e 20-të  të kësaj sfide ka ndodhur një ngjarje e paprecedentë, që ka detyruar arbitrin të ndërpresë ndeshjen.

Një pankartë e palejueshme e ultrasve rumunë “Kosova është Serbi”, nuk hiqet nga stadiumi e përveç ksaj në sfond dëgjohen dhe kore raciste, duke e detyruar arbitrin të dërgojë skuadrat në dhomat e zhveshjes.