Shefja e repartit të Sëmundjeve Infektive, Najada Çomo, ndan “djersën e punës” me qyetarët- Ka një thirrje për ata

Shefja e repartit të sëmundjeve infektive, Najada ÇOMO ka ndarë me lexuesit e saj në rrjetin social fb, punën e palodhur të mjekëve dhe infermierëve që punojnë pa ulodhur në luftë me COVID-19, për të shpëtuar jetë. Ajo sjell moment të djersitjes së mjekëve dhe këtë herë ka ndarë foto nga puna e inferkierit Mandi që është djersit I veshur disa orë me veshjet izoluese.

STATUSI PLOTË:

Falenderim dhe mirenjohje te madhe per ty Mandi, infermier qe ju ofron dashuri, mund, djerse dhe shume profesionalizem pacienteve Covid

Ne ju sherbejme, ju mbrohuni!