Sa mundësi ka Hilary Clinton për të kryesuar garën si presidente e ardhshme?

Hilary Clinton humbi përballë Donald Trump në zgjedhjet e kaluara të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Ndërkohë analistët hedhin dyshime të mëdha se ajo mund të kandidojë sërish në zgjedhjet e ardhshme.

Megjithatë, një aktivitet i kohëve të fundit nga Hillary Clinton, e kombinuar me raporte dhe kolona që sugjerojnë se demokratët nuk kanë gjetur kandidatin e duhur, kanë bërë një rikthim të vitit 2016 një temë argëtuese, spekulative dhe potencialisht intriguese të bisedës në Uashington.

Clinton tashmë është 72 vjeç, por duket se nuk do ta lërë me kaq humbjen ndaj Trump. Ndërkohë që në daljet e saj ajo e ka cilësuar Trump si një rrezik të qartë dhe prezent./apel.media