Rita Ora risjell nudon e pushimeve të shkuara

Rita ora kujton pushimet e një viti më parë dhe nostalgjike ka postuar foto nudo të momenteve pikante nga pushimet. Duket se ajo kërkon të pushojë apo po planifikon pushime , kjo mbetet për tu parë pasi ajo momentalisht është e angazhuar me filmin e ri “Tëist”.

Ajo luan një nga rolet kryesore të këtij filmi me rëndësi dhe pritshmëri të lartë, i cili vjen si një ripërpunim i romanit të famshëm “Oliver Tëist”, të autorit Charles Dickens.

Me gjithë këto angazhime, Rita duket se mezi po gjen kohë për pushime, ndaj si rrjedhojë e ndjen mungesën e tyre./apel.media