Rishfaqen mbetjet e anijeve gjermane të Luftës së Parë Botërore

SINKING FEELING Eerie mbetjet e anijeve gjermane të Luftës së Parë Botërore   zbulohen në plazhin britanik pas stuhisë.

Ato janë rishfaqur në disa brigje  si pasojë e baticave të ulta pas një stuhie të kohëve të fundit .

Sidoqoftë, stuhitë e forta gjatë periudhës së Krishtlindjes kanë hequr shumë rërë dhe kanë ekspozuar shumë pjesë çeliku të ndryshme.

Kur anijet u prishën aksidentalisht në vitin 1917, pjesë të mëdha të saj u shpërthyen në shkëmbinj.

Kjo do të thotë që disa prej tyre mund të përdoren si skrap.  Ndërkohë njerëzit vendas thonë se anija është shpesh e ekspozuar në kohën e dimrit./apel.media