Reuters/ Britania regjistron 56 vdekje nga COVID-19, 29,173 raste të reja

Britania raportoi 56 vdekje të reja brenda 28 ditëve nga një test pozitiv i COVID-19 të Dielën, nga 156 një ditë më parë, dhe 29,173 raste të reja, përsëri më të ulëta se 29,547 të regjistruara të Shtunën.