Reforma Zgjedhore/ Partia demokratike merr pjesë në mbledhjen e OSBE-së

Që prej mëngjesit të sotëm po zhvillohet tryeza e organizuar nga OSBE për Reformën Zgjedhore.

Sipas informacioneve, Partia Demokratike ka pranuar që të marrë pjesë në taktim me përfaqësuesin e tyre, Ivi Kaso.

Në mbledhje po diskutohen që nga ora 10:00 për gjetjet dhe rekomandimet kryesore mbi rregullimet e financimeve të partive politike dhe fushatës zgjedhore në Shqipëri./apel.media