Rastet më prototip të dhurimeve për të përballuar pasojat e tërmetit apokaliptik

Tërmeti apokaliptik ka ngjallur sensibilizim në shumë vende të botës. Pavarësisht mundësive ekonomike, qytetarët janë mobilizuar për të dhuruar për të prekurit.

Një zonjë e sëmurë me kancer ka dhuruar 50 euro për të prekurit nga tërmeti, pavarësisht faktit se gjendet në situatë të vështirë shëndetësore.

Ndërsa një person tjetër me aftësi të kufizuara, ka dhuruar të ardhurat e tij mujore.

Një i ri, në pamundësi për të dhuruar, ka nxjerrë në shitje qenin e tij dhe të ardhurat nga shitja do t’i përdorë për të ndihmuar të prekurit./apel.media