Rastësia është mbreti i botës – Ka dhe disa foto që e dëshmojnë

Bota është një lëmsh i bukur, mes kaosit dhe rregullit, por çfarë ndodh kur Universi krijon atë harmoninë perfekte, të cilën ne e quajmë rastësi. Fotot në vijim tregojnë se si rastësia, në disa raste,...

Bota është një lëmsh i bukur, mes kaosit dhe rregullit, por çfarë ndodh kur Universi krijon atë harmoninë perfekte, të cilën ne e quajmë rastësi.

Fotot në vijim tregojnë se si rastësia, në disa raste, është kaq perfekte, sa duket si e planifikuar muaj më parë./old.apel.media